Güvenli İnternet Kullanımı Online Eğitimi

Güvenli İnternet Kullanımı hakkında öğrenci ve  veilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından yüz yüze  eğitim verildi. Verilen eğitimde sosyal paylaşım ağları, kişisel güvenlik, internetteki tehlikeler, internette neler yapabiliriz, İnternette doğru arama yöntemleri, internet nedir, nasıl çalışır, bilgi güvenliği, siber zorbalıki internet bağımlılığı konularıhakkında bilgiler verildi.

11.01.2023 813

e Güvenlik Online Eğitimi

Güvenli İnternet Kullanımı

Güvenli İnternet Kullanımı hakkında öğrenci ve  veilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından online eğitim verildi. Verilen eğitimde sosyal paylaşım ağları, kişisel güvenlik, internetteki tehlikeler, internette neler yapabiliriz, İnternette doğru arama yöntemleri, internet nedir, nasıl çalışır, bilgi güvenliği, siber zorbalıki internet bağımlılığı konularıhakkında bilgiler verildi. Eğitime 1.,2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerimizden 2000  öğrenci ve velileri katılım sağladı.

28-09-202128-09-202128-09-2021